Bijuteri

2020 Bijuteri Trendleri

2020 Bijuteri Trendleri

Kadınlar ve takılar ayrılmaz bir bütündür. Takıların hem insan ruhuna hem de kıyafetlere çok ilginç bir etkisi var… Sadece küçük bir aksesuar gözüyle bakılan fakat anında kıyafetleri bambaşka bir havaya büründüren takılar, her yıl yeni trendlerle karşımıza çıkıyor. Tarzınıza ve stilinize göre seçilen takılar, kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor. 

Bu yıl göreceğimiz 2020 yaz bijuteri trendleri aslında çok da yeni değil…Moda her yıl biraz kendini tekrar etse de yenilenen ancak bu klasikleri farklı şekillerde stilize eden sosyal medya fenomenleri ve ünlüler sayesinde takılar allanıp pullanıp yepyeni imajları ile vitrinlerde yerini alıyor. Bu yazın bijuteri modasında kalın zincirler, blazer ceketler, parlak gömleklerle kombinlenirken, büyük taşlı küpeler, renkli meyve figürlü küpelerle straplez bluzlar, elbiseler bambaşka bir havaya bürünüyor. Sıradan elbiseler bile bijuterilerle göz kamaştıran tarza dönüşüyor. Peki 2020 yılı yazında bijuteri konusunda ne var ne yok? Ne kalır? Parlak arkadaşlarla ve parıldayan sürprizlerle dolu yeni bir yaz dönemi önümüzde duruyor.2020 trendlerine yakından bakmanın tam zamanı!

Yeni Trendler: 

  1. Zincir Kolye ve Bilezikler

Birbirine takılan bir dizi zincir bağlantı. Sıcak altın tonlarında veya parlak gümüş renklerinde olsun yeni yaz dönemine zincirlerle boynunuza ya da bileğinize güzel bir dokunuş ekleyin! Geçtiğimiz yılda adından oldukça söz ettiren bu dokunuş, bu yılda trendlerde yer almaktadır.

  1. Taşlı, Renkli, Kalın- İnce Küpeler

Artık tek bir küpe için karar vermek zorunda değilsiniz.Kulağa yönelik o kadar çok farklı cesur tasarım var ki, ruh halinize ve zevkinize göre her kıyafete ve her duruma göre küpelerinizi değiştirebilirsiniz.

  1. Çiçekli Küpeler

Pleksi glas, resin ya da lucite adıyla bilinen malzemelerden yapılan çiçekli küpeler bu yıl yaza damgasını vuracak gibi görünüyor. 

  1. Kişiselleştirilmiş Takılar

Takılar, 2020’de giderek daha fazla kimlik tanımlayıcı bir rol oynamaktadır. Birinci öncelik, takıların kişinin bireysel tarzının, kişisel görüşünün veya ruh halinin elçileri olmasıdır. İsim plakalı kolyeler, baş harfli küpeler, 

Modası Hiç Geçmeyenler:

  1. İnciler

Doğanın küresel güzellikleri bu yıl yine eğlenceli ve sofistike tasarımlarla bizi büyüleyecek. İnsanlığın varlığından günümüze kadar gelen bu zarif takılar her dönemde olduğu gibi bu yılda ağırlığını koruyor ver trendlerde yer alıyor.

  1. Halka Küpeler

Modada halka küpelerin geri dönüşü 2020’de de büyük bir çıkışa devam ediyor. 2010’lu yılların popüler takısı küllerinden yeniden doğuyor. Bu yüzden halka küpeler bu yıl da her boyutta ve farklı altın tonlarında bize eşlik edecek gibi görünüyor.

  1. Hacimli Takılar

Kendine güven ve cesaretle yeni yıla başlayın ve XL boyutunda renkli taşlar, cömert unsurlar veya cesur kıvrımlı altın çizgilerle karşımıza çıkacak, cesareti vurgulamak için büyük hacimli takılarla kendinizi ödüllendirin… 

4.Leopar Desenli Bijuteriler

Leopar desenli takılar bu yılın yazında da ön planda olacak. Kalın leopar desenli kemik bilezikler bilekleri süslerken, boynunuzda ya da kulağınızda da oldukça kalın tasarımlarla göz dolduracaklar. 

Yaz 2020 sokak modasında birçok takı trendi var. İster deneysel hissediyor olun, ister cesur bir şeye doğru eğilmek istiyor olun ya da narin altın takılarla klasik kalmayı seviyor olun, aksesuar oyununuzu değiştirmek için Nadide Çanta ve Bijuteri’nin sitesini mutlaka ziyaret edin…

Bu senenin yaz bijuteri trendi eğlenceli şekiller ve kaçırılmaması gereken birçok ayrıntı ile birlikte geliyor. Bu stiller için sitemizi kontrol edin ve takı kutunuzda biraz daha yer açın.